0 0
Yoghurtbavarois met frambozensaus

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediënten

Pas porties aan
1 doosje Diepvriesframbozen
4 el Melk
250 ml Yoghurt
125 ml Slagroom
3 Gelatinebladeren
125 gram Suiker
1 el Citroensap

Onthoud dit recept


Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/bavarois/bavarois.nl/public/wp-includes/link-template.php on line 389

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/bavarois/bavarois.nl/public/wp-includes/link-template.php on line 404

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/bavarois/bavarois.nl/public/wp-includes/link-template.php on line 389

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/bavarois/bavarois.nl/public/wp-includes/link-template.php on line 404

Je moet inloggen of een account aanmaken om van deze pagina een bladwijzer te maken

Yoghurtbavarois met frambozensaus

Een heerlijk frisse yoghurtbavarois

Cuisine:

Hmm, wat zal deze yoghurtbavarois heerlijk smaken!

  • 170 min
  • Porties 4
  • Medium

Ingrediënten

Omschrijving

Delen

Hmm, wat zal deze yoghurtbavarois heerlijk smaken. Samen met de yoghurt en framboos zal deze combinatie fris maar zoet zijn. Binnen een handomdraai heb je het beslag voor de bavarois klaar voor gebruik. Even wachten in de koelkast en klaar is Kees! Ideaal als je een taart wilt bakken waarbij je niet de oven in de gaten hoeft te houden. Zo kun jij in tussentijd nog even de boodschapjes doen voor de verjaardag.

Stappen

1
Klaar

Laat de frambozen drie uur lang ontdooien.

2
Klaar

Week de gelatinebladeren tien minuten lang in (ijs)koud water.

3
Klaar

Verwarm de melk in een steelpannetje en voeg vervolgens de gelatine toe aan de melk.

4
Klaar

Laat de melk in tussentijd afkoelen en schenk de yoghurt in een beslagkom. Voeg vervolgens het melk-gelatinemengsel toe aan de beslagkom.

5
Klaar

Pak een andere beslagkom en voeg hierin de slagroom met de drie vijfde deel suiker toe. Klop dit voorzichtig op, maar zorg ervoor dat het niet te stijf wordt.

6
Klaar

Schep vervolgens de slagroom voorzichtig door de yoghurt met een spatel. Zorg ervoor dat de luchtigheid wordt bewaard.

7
Klaar

Verdeel de bavarois over vier schaaltjes of glazen en laat dit twee tot drie uur opstijven.

8
Klaar

Ga intussen verder met de frambozen. Voeg het overige deel van de suiker toe aan de blender, samen met de citroensap en het overgrote deel van de frambozen.

9
Klaar

Haal de fruitmix door een zeef, zodat de pitjes achterblijven.

10
Klaar

Meng vervolgens de fruitmix met de overgebleven frambozen en houd dit nog eventjes apart. Dit kun je wegzetten in de koelkast.

11
Klaar

Bij het serveren van de bavarois kun je de fruitmix over de bavarois schenken.

12
Klaar

Genieten maar!

Onlino

Recipe Reviews

Er zijn nog geen reviews, schrijf hieronder een review
Vorige
Chocoladebavarois
Volgende
Aardbeienbavarois
Vorige
Chocoladebavarois
Volgende
Aardbeienbavarois

Voeg reactie toe

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here