De lekkerste desserts na een heerlijk stukje vlees

Wanneer je net hebt genoten van een overheerlijk stukje vlees zoals de Black Angus USA is het erg lekker om een goed toetje in huis te hebben. Je hebt namelijk immens veel verschillende soorten desserts waar je uit kunt kiezen. Hieronder staat een rijtje met de lekkerste desserts die je kunt eten na een overheerlijk stukje vlees.
Dame blanche
Inhoud
Als je een heerlijk stukje vlees hebt gehad zoals de cote de boeuf is het natuurlijk heerlijk om een lekker toetje te hebben. De dame blanche is bij iedereen wel bekend en heeft een verrukkelijke smaak. De dame blanche is bestaat heel simpel uit vanilleroomijs met heerlijke warme chocoladesaus erover heen. De dame blanche is erg lekker om na een stukje vlees te eten. Verder is het ook gemakkelijk te maken en ben je er niet zoveel tijd aan kwijt. Het enige wat je namelijk nodig hebt is het ijs, overheerlijke saus gemaakt van chocola en natuurlijk leuke schaaltjes waar je de dame blanche op kunt serveren.
Crème brûlée
Een van de bekendste desserts aller tijden is natuurlijk crème brûlée. Dit toetje is erg lekker om zelf te maken maar wel ingewikkeld. Ook kun je het natuurlijk bestellen. Wat de crème brûlée zo bijzonder maakt is dat het een gekarameliseerde laag heeft. Wanneer je het zelf maakt is het belangrijk om de suiker niet aan te laten branden, wanneer dit gebeurd is de crème brûlée erg bitter van smaak en dat zou natuurlijk zonde zijn. Crème brûlée is een lekker romig toetje met allerlei verschillende ingrediënten. Zo heb je suiker nodig, vanille, melk, room en eieren om alles lekker van smaak te maken. Crème brûlée heeft niet een officiële afkomst, het toetje kan komen uit Frankrijk, Engeland of Catalonië.
Chocolademousse
Wanneer je opzoek bent naar een heerlijk romig dessert is de chocolademousse zeker een aanrader. Het is een vullend toetje met heel veel eigenschappen. Het bevat namelijk heel veel overheerlijke chocolade en ook eieren kunnen niet ontbreken aan dit dessert. Verder kun je de mousse heel gemakkelijk aftoppen met heerlijke hagelslag of andere stukjes chocola. Als je wilt dat de mousse op een leuke manier geserveerd wordt dan is een handige tip om de mousse in leuke schaaltjes of glazen te maken. De mousse maken is daardoor ook heel eenvoudig en ook een echte aanrader om te doen. Verder komt de heerlijke chocolademousse uit Frankrijk waar ze dit dessert ontdekt hebben.